Genom att klicka på "Acceptera alla cookies" godkänner du att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsnavigering, analysera webbplatsanvändning och hjälpa till med våra marknadsföringsinsatser. Se vår sekretesspolicy för mer information.
HEMOm ossArtiklarFör mäklare

Skall du Renovera Innan en Försäljning?

October 13, 2021
Renoveringar

Många drömmer om att renovera badrummet eller köket, men frågorna kan vara många. Vad kostar det? Bör jag oroa mig för fuktskador? Vilken byggfirma skall jag anlita?

Att renovera kan vara en rejäl utmaning för den som är ovan eller saknar rätt kunskaper. Då är det bra att kunna vända sig till ett proffs som kan hjälpa till med planering, inköp av produkter och ge smarta tips. Just detta gör en hel del professionella byggfirmor.

De flesta byggfirmor tycker ju att det är roligt att få vara med från början. En del av oss vill ju ha hjälp med att göra om vår badrum medan vissa av oss behöver hjälp både badrum och kök eller till och med ett helt boende.

Olika förutsättningar

Alla renoveringar ser olika ut och har olika förutsättningar. Det innebär att det är vanligt för byggfirmor att även komma in i processen vid olika tillfällen, det kan vara från starten eller när det är dags att köpa specifika produkter. Många av oss är det som tyvärr har påbörjat en renovering med en firma för att sedan avsluta den med en helt annan.

Se badrummet innan det är klart
En specifik detalj som är populär är de 3D-skisser som en del byggfirmor skapar tillsammans med kunderna. Helt plötsligt är det möjligt att visualisera det slutliga resultatet och ha möjligheten att enkelt göra ändringar innan det är för sent.

Allt planeras på millimetern vilket innebär att det är en väldigt exakt skiss. Måtten är anpassade efter det riktiga utrymmet och man kan hela tiden se hur mycket renoveringen kommer att kosta. Framförallt går det att hålla nere kostnaderna genom att vara närvarande i processen.

Nyhetsbrev

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.