Genom att klicka på "Acceptera alla cookies" godkänner du att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsnavigering, analysera webbplatsanvändning och hjälpa till med våra marknadsföringsinsatser. Se vår sekretesspolicy för mer information.
HEMOm ossArtiklarFör mäklare
Välkommen

För Mäklare

Träffa kunder som vill sälja inom 1 år

Få nya möten varje vecka

Ingen startkostnad

Ingen bindningstid

Vi syns i flera kanaler
(YouTube, Influencers, DR, Hemsida, Google och många fler)

Vill du träffa potentiella kunder som är igång med sin säljprocess och som vill sälja sin bostad iInom 3-6 månader utan att det kostar skjortan och hela kostymen? Är du trött på dålig kundservice från leadsaktörer som bara är intresserade av att få betalt utan att förstå helheten?

Säljabostaden.nu startades efter att vi intervjuat över 1.000 mäklare där många tycker tjänsterna hos många leadsaktörer är dåliga och saknar den rätta känslan för helheten. Inga administrativa tjänster, svårt att kreditera ett lead som har ångrat sig och inte längre vill sälja, inga geografiskt specifika kampanjer, allt är bara en hemsida och inget mervärde.

Leads
generering

Digital
strategi

Flow
marketing

Säljabostaden.nu har en flow-marketing strategi som gör att vi är verksamma i många kanaler samtidigt. Vi gör fysiska annonser i tidningar och magasin, vi har en egen Youtube-kanal där vi intervjuar kunder och gör hembesök, vi har digitala annonser på flertalet digitala plattformar (Facebook, Instagram, Youtube, Google, TikTok och många fler), vi skapar kampanjer och innehåll som gör att vi får kontakt med bostadssäljare innan de ens tänkt på att sälja sin bostad. Vår strategi ger er fler varma leads i er inkorg varje vecka.

Vår kommunikation med er är helt digital. Vi har en hel kundservice avdelning som ansvarar för all kontakt med er helt kostnadsfritt och vi har utvecklat ett eget offertverktyg så varje faktura ni får innehåller varje lead och utfallet, ni ser totala antalet lead ni köpt av oss samt statusen, Varmt lead / Krediterat möte. Och självklart betalar ni bara för Varma lead. De som ni krediterar kommer vi följa upp på i våra kanaler för att på bästa sätt fortsätta kommunicera med dem fram tills dess att de bestämmer sig för att vilja träffa er igen. För att ansluta er, fyll i vårt kontaktformulär nedan så hör vi av oss inom kort.

För att ansluta er, fyll i vårt kontaktformulär nedan så hör vi av oss inom kort.

Genom att fortsätta godkänner du våra användarvillkor
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Nyhetsbrev

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.