Genom att klicka på "Acceptera alla cookies" godkänner du att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsnavigering, analysera webbplatsanvändning och hjälpa till med våra marknadsföringsinsatser. Se vår sekretesspolicy för mer information.
HEMOm ossArtiklarFör mäklare

Hitta & jämför mäklare
i hela Sverige!

Vad är viktigt för er?

För många av oss är en bostadsförsäljning det största ekonomiska beslutet vi gör under många år framöver. Slutpriset kan påverka vår privatekonomi så pass mycket att vi kanske kan köpa en större bostad än vi hade tänkt innan, just för att den rätta mäklaren gjorde så vi fick mer betalt. Ändå väljer de flesta av oss svenskar fortfarande en mäklare baserat på slump eller rekommendation, utan att vi har träffat och jämfört de olika mäklarnas erbjudanden och erfarenheter.

Konsumentverket har även uppmärksammat detta och gått ut med rådet att träffa flera mäklare för att inte förlora pengar i onödan.Och det är svårt att veta vilken mäklare vi skall anförtro oss till och än svårare att verkligen veta varför just den mäklaren är den rätta för oss.

När vi skall sälja vår bostad befinner vi oss i situationen där vi vill kunna fatta ett så välgrundat beslut som möjligt, men kanske saknar vi erfarenheten, tiden eller vi kanske känner oss osäkra på vad som är bra respektive mindre bra med de olika mäklarna i vårt område och därav har många av oss svenskar valt mäklare av fel anledning.

Fatta
välgrundade
beslut

Jämför
mäklare

Få fler
alternativ

Detta är grunden till att Säljabostaden.nu startades. Vi har skapat en plattform där vi hjälper svenskar att fatta mer grundade beslut i valet av fastighetsmäklare och inte lämna någonting åt slumpen. Alla anslutna mäklare är registrerade hos Fastighetsmäklarinspektionen samt har ett lokalt kontor i er stad. Samtliga undersökningar de senaste 20+ åren visar att de mäklarna som har en god lokalkännedom och ett brett spekulantregister i just er stad är de mäklarna som får högst slutpris. Men detta är inte hela sanningen, mycket handlar också om personkontakter och detta är ingenting som bara kan fås ner i print svart-på-vitt utan det är individuellt och just därför ni skall träffa fler mäklare för att kunna jämföra och därefter välja den som ni tycker passar bäst för er!

Säljabostaden.nu vill göra det enkelt och smidigt för oss svenskar att träffa och jämföra flera mäklare med ett knapptryck. Ni fyller i era uppgifter, vi sköter resten. De mäklare som vill kontakta dig gör det sedan via telefon så de får presentera sig själva och ni tillsammans kan komma överens om vilken dag och tid du vill träffa vardera mäklare. Upp till tre mäklare kommer att kontakta dig, har du några specifika önskemål om en mäklarbyrå du gärna vill träffa så maila oss på info@saljabostaden.nu  

Nyhetsbrev

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.